Znáte výhody značkového oblečení?

Výhody značkového oblečení mají široký záběr. My ti nyní přiblížíme jen několik pozitiv prémiového zboží oproti levným a nekvalitním kouskům.

Nekupuj boty a oděv na pár měsíců

Jednou z nejdůležitějších předností značkového oblečení je jeho trvanlivost. Známé brandy, které nabízíme i v našem shopu jako Adidas, Nike či Jordan vyrábějí své produkty jen z prvotřídních materiálů. Takže v jejich případě můžeš zapomenout na prosvítající látky, žmolky, vykukovací šňůrky a neestetické střihy. Naše značky tvoří své modely tak, aby ani po dlouhodobém používání neztratily přitažlivý vzhled. Barvy jsou i po letech zářivé a tvary lichotivě padnoucí. Podobně jsou na tom i boty, tenisky a doplňky z jejich tvorby. Ty se kromě kvalitních materiálů vyznačují širokou funkčností a pohodlím.

Loga značek adidas, nike, jordan, converse, vans, dc, roxy, quiksilver … foto 1.

Prezentuj se světu oblečením

Navíc každá z našich značek razí filozofii street style. Móda ulice je pro ně náboženstvím a tomu přizpůsobují i ​​kolekce. Ty jsou nabité nejen špičkovými materiály, ale také nejnovějšími technickými vychytávkami, aby ti co nejvíce zpříjemnily tvůj pobyt venku. Nike AirMax nebo Adidas Superstar jsou nesmrtelné kousky, jejichž největší předností je pohodlnost za každých podmínek. Navíc jsou tvořeny nejen pro volný čas, ale také sport. Díky jejich propracovanému tvarování a výběrům materiálů v nich dokáží hvězdy basketbalu, atletiky i skateboardingu podávat nadlidské výkony.

Tenisky nike Air Max a tenisky adidas superstar foto 2

Udržitelnost jim není cizí

Výrobci značkového oblečení také reflektují i ​​současnou situaci s životním prostředím. A proto celé týmy jejich designérovi a inovátorům pracují na tom, aby prodávaly produkty, které v minimální míře znečišťují planetu. Používají recyklované tkaniny, eliminují stopu CO2 aférově se chovají i ke svým zaměstnancům. V jejich případě totiž zaručeně nehrozí výroba v nelidských podmínkách za minimální mzdu.

Jsou vždy IN

No a v neposlední řadě mezi výhody značkového oblečení patří nadčasovost. To znamená, že tenisky od renomovaných sportovních značek jen tak rychle nesedeříš a můžeš je kombinovat opravdu s čímkoliv. Hodí se nejen na ulici, ale skvěle je využiješ i při slavnostních událostech. Oblek a tenisky dnes již není žádný přešlap. Takže pokud váháš, do jakého značkového oblečení investovat, určitě stav na již zmiňované tenisky a trička. Jedná se o univerzální kousky, které můžeš zkombinovat na 100 různých způsobů. Na nákup můžeš využít akční nabídky, které u nás běžně fungují. Za zvýhodněnou cenu získáš oblečení, které budeš mít ve skříni několik let a nebudeš muset zbytečně utrácet peníze navíc za doplnění šatníku pomocí levných a rychlokvašených fast fashion kousků po každé sezóně.

 

⌨️ K. Kmeťová 📸 Boardparadise


Kamenné prodejny Board Paradise