Blog


Výhody značkového oblečení

Výhody značkového oblečení mají široký záběr. My ti nyní přiblížíme jen několik pozitiv prémiového zboží oproti levným a nekvalitním kouskům.

Číst více…

3 Dúvody, proč si koupit tenisky slip-on

Mokasíny, plátěnky či espadrilky jsou trendy boty, které se těší oblibě už mnoho sezón. Sbírku nazouvací tedy slip-on obuvi uzavírají slip-on tenisky, které v sobě nesou ducha ulice i ležérnosti zároveň. Jejich velký come-back mají na svědomí ponožkové tenisky Speed ​​od Balenciaga. Ty dokonce módní magazín Vogue označil za boty roku 2017. Od té doby se produkce slip-on obuvi rozrostla do enormních rozměrů, takže pokud ještě tento skvělý pár tenisek nemáš doma, čti dál. Připravili jsme pro tebe 3 důvody, proč bys tak měl hned učinit.

Číst více…

Jak prát plavky, aby držely tvar a nevybledly

Najít dobře a lichotivě padnoucí plavky je někdy nadlidský výkon. Pokud však patříš k těm pár vyvoleným, kteří už mají svůj perfektní plážový kousek ve skříni, tak věz, že od teď se musíš o plavky naučit starat.

Číst více…

Co jsou to sneakers nebo jaký je rozdíl mezi teniskami a botami

Ne všechny tenisky jsou určeny ke sportu. Spousta bot tohoto druhu v sobě sice nese ducha ulice, ale pravé sneakers se kromě streetstyle image zaměřují i na jiné vlastnosti. Nyní ti vysvětlíme základní rozdíly mezi teniskami sneakers a ostatními druhy bot.

Číst více…

Rychlý průvodce jak postupovat při výběru mikiny

Mikina dokáže hodně. S kapucí i bez ní vypráví světu příběh o tvých módních preferencích. S oblibou ji nosí influenceři, herci i sportovci. My fičíme na street style vychytávkách a ty jsou mikinami přímo přemnožené. Takže, ať už milovník uniformity nebo výstřednosti, musíš vědět jak postupovat při výběru mikiny.

Číst více…

Adidas se zrodil v prádelně

Začali v prádelně a dobili svět. I takhle by se dal popsat příběh úspěšné německé značky Adidas. Za každým velkolepým triumfem se však skrývají roky dřiny, odhodlání a sebezapření. Adidas Superstar, Adidas Team Court nebo Adidas Stripe jsou ikonické pojmy nejen ve sportovním průmyslu. A pro jejich nadčasový design, kvalitní zpracování a street vibe na nich nedáme dopustit ani my.

Číst více…

Jak vybrat penyboard

​​​Pennyboard je skvělá deska, která tě naučí vše potřebné, abys mohl naplno přičichnout ke skateboardingu. Navíc je malý, spratný a bezpečný. Proto se teď podíváme na to, jak vybrat pennyboard, aby sis spolu s ním mohl naplno užít letní ulice.

Číst více…

Unikátní brand Anwar Carrots se představil v nejnovější kolekci DC X CARROTS

DC tuto sezónu vsadila na mrkev. Tedy přesněji na spolupráci s inspirativní americkou značkou Anwar Carrots, která své streetwear umění přenesla do unikátních tenisek DC x Carrots Lynx OG, DC x Carrots Manteca i dalších skvělých kousků v rámci řady oblečení DC x Carrots.

Číst více…

Jak vyčistit bílé látkové tenisky

​​​​​​​Bílé látkové Conversy, Jordans co Adidasy jsou nadčasovým kouskem, které každou letní sezónu dodají ten správný vibe jakémukoli streetstyle outfitu. Problém však nastane, když se na nich objeví ošklivé žluté a černé skvrny. Praní v pračce je v tomto případě jedna z nejhorších možností, proto se nyní podíváme na to, jak vyčistit bílé látkové tenisky bez ničivých následků.

Číst více…

Jak kombinovat oblečení

​​​​​​​Buď sám sebou a ukáž světu, co je v tobě v oblečení, které reprezentuje tvé pravé JÁ. To, co máš na sobě, hodně prozrazuje o tvém vnitřním nastavení a životních preferencích. Proto bys měl vědět, jak kombinovat oblečení, aby ses vždy cítil jako ryba ve vodě.

Číst více…

Kamenné prodejny Board Paradise