Blog


Jak vybrat sluneční brýle

Skvěle sedící sluneční brýle dokážou okamžitě pozvednout tvůj vzhled na maximum. A to iv případě, že máš na sobě jen triko a tepláky. Ale tajemství slunečních brýlí se kromě designu ukrývá iv jejich funkčních vlastnostech. Proto ti teď prozradíme, jak zjistíš, které jsou pro tebe ty správné.

Číst více…

Jak nastavit vázaní na snowboard

Pokud jsi ve snowboardingu nováček, může ti nastavení vázání na snowboard připadat jako nadlidský úkol. V podstatě se však jedná o zcela jednoduchou činnost a my ti nyní snadno vysvětlíme jak na to.

Číst více…

Jak prát zimní bundu

Pořádná a funkční zimní bunda je jednou z nejlepších investic do zimního šatníku. Díky jejímu propracovanému jádru a speciální úpravě tě ochrání před třeskoucí zimou, sněhem a mrazem. Navíc s tebou ráda přežije až několik sezón, ale jen v případě, když se o ni budeš náležitě starat. Připravili jsme proto pro tebe rychlý manuál, jak prát zimní bundy bez nechtěného poškození.

Číst více…

Jak vyčistit semišové boty

Street style je nabitý botami s příměsí semiše. Fičí na něm designéři v Nike i Vans či jiné cool brandy. Tento specifický kožený materiál má styl a nabízí příjemný komfort. Na druhé straně je však náchylný do sebe vsáknout vše, co ho na ulici potká. Proto jsme pro tebe připravili rychlého průvodce jak vyčistit semišové boty a vrátit jim sametovou hebkost.

Číst více…

Jak vybrat délku snowboardu

Ještě donedávna se při výběru délky snowboardu uplatňovalo staré známé pravidlo. Ideální deska podle něj měla sahat od země k bradě. To ovšem dnes už neplatí. Neustále rozvíjející se snowboardová technologie zanechala tuto praktiku dávno za sebou. Připravili jsme proto pro tebe rychlý manuál, jak si vybrat délku snowboardu, který ti padne jako ulitý.

Číst více…

Stav na nekompromisný výkon a design v Jordan novinkách

Pokud patříš k lidem, kteří mají vysoké nároky na sebe i své okolí, tak je přirozené, že stejné pravidlo aplikuješ iv případě oblečení. A přesně takový je i Jordan. Značka, která neustále formuje průmysl se sportovním oblečením. Jejich nejnovější přírůstky jsou plné inovací, futuristického designu a propracovaných detailů. Navíc poskytují za každých podmínek nekompromisní výkon, takže tě nezklamou ani v třeskoucí zimě.

Číst více…

Obuj se do stylových tenisek PUMA

Fanwear, street-redy spolupráce a spojování komunit je pro značku Puma příznačné. Kolekce nabité energií moto sportu i siluety mezinárodních vlajek už zavítaly i do našeho obchodu.

Číst více…

5 rad jak si vybrat snowboard

Výběr správného snowboardu je důležitým prvním krokem při budování příjemného zážitku ze snowboardingu. Špatně vybrané prkno totiž na svahu dokáže způsobit nepříjemnosti, které tě od tohoto sportu mohou na čas odradit. Proto jsme pro tebe připravili rychlý manuál, jak si vybrat správnou velikost snowboardu – u pro tebe.

Číst více…

Péče o obuv

Nové kožené tenisky jsou jednoznačně imageovým kouskem, kterým budeš nějaký ten pátek ohromovat ulice. Kůže, semiš či nubuk však patří mezi přírodní materiály. O ty se musíš poctivě starat. Jinak riskuješ, že tvé nové boty budou po pár obutích vypadat starě a opotřebovaně.

Číst více…

Jak si vybrat správny skateboard

Pokud jsi skateboardista začátečník a hledáš tvoji první desku, tak si rozhodne na správném místě. Se skateboardingem máme bohaté zkušenosti, proto jsme pro tebe připravili jednoduchý manuál, abychom ti usnadnili rozhodování při nákupu tvého nového skateboardu.

Číst více…

Kamenné prodejny Board Paradise